Bestellen en afrekenen

Bestellen en afrekenen

Bij Protislank bestellen is snel, simpel en veilig. Indien je besteld- en betaald hebt op een werkdag voor 22:00 uur, wordt je pakket dezelfde werkdag verstuurd. Alle bestellingen uit Nederland, België, Duitsland en Luxemburg boven de € 50,- worden gratis verstuurd.
Voor bestellingen met een totale productwaarde onder de € 50,- geldt een bijdrage van € 5,95 aan verzendkosten.

Betaalmogelijkheden

Betalen bij Protislank kan simpel en veilig met diverse betaalmethodes. Het is mogelijk om bij ons achteraf te betalen met Afterpay.

De verschillende betaalmethodes:

  • IDEAL: internetbankieren of telebankieren met jouw eigen bank. Deze optie is voor Nederlandse klanten.
  • Bankcontact / MisterCash: internetbankieren of telebankieren met jouw eigen bank. Deze optie is voor Belgische klanten.
  • PayPal: maak hierbij gebruik van jouw online tegoed via een gratis aan te maken PayPal account. Tevens kun je aan je PayPal account je creditcard koppelen.
  • Afterpay: via deze optie is het mogelijk om online te bstellen waar en wanneer jij wilt, zonder een account aan te hoeven maken. Met deze optie betaal je zodra jij de producten ontvangen hebt.
  • Creditcard: wij ondersteunen Maestro, VISA, Mastercard en V-Pay.

Uitgebreide uitleg per betaalmethode

IDEAL betaalmethode

Hiermee dien je het te betalen bedrag zelf naar onze rekening over te maken. Houdt er rekening mee dat het pakket pas wordt verstuurd zodra wij de betaling binnen hebben. De overschrijving kan 1 tot 3 werkdagen duren.

Bankcontact/ MisterCash betaalmethode

Deze veilige en snelle betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen België. Bij deze snelle betaalmethode selecteer je de betaaloptie en hier vul je vervolgens je kaartnummer en vervaldatum van de gewenste betaalpas in. Zodra de betaling is afgerond, wordt het bedrag direct van je rekening afgeschreven.

PayPal betaalmethode

Voor het gebruik van PayPal koppel je een bankrekening of creditcard aan je account en kun je snel, veilig en gratis je betaling voltooien. PayPal is zowel te gebruiken voor Nederland alswel voor België.

Afterpay betaalmethode

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland)

AfterPay voert voor Protislank het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij Protislank achteraf betalen tot een bedrag van € 200 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 400. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

AfterPay – (Nederland, via eenmalige machtiging)

AfterPay voert voor Protislank het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je deze betaling via de AfterPay App of in de online omgeving MijnAfterPay kunt inzien. Je kunt bij Protislank achteraf betalen tot een bedrag van € 200 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 400. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay. Bestellingen die voltooid worden met Afterpay op werkdagen voor 17:00 uur worden dezelfde dag nog verwerkt en verzonden.Afterpay is gerechtigd vorderingen niet te accepteren als het resultaat van toetsing van de Consument negatief is. In dat geval kan de Consument zich wenden tot Afterpay om uitleg te krijgen waarom deze niet door Afterpay is geaccepteerd.

AfterPay – Digitale Factuur (België)

AfterPay voert voor Protislank het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je jouw betaaloverzicht van AfterPay via de online omgeving MijnAfterPay kan inzien en betalen. AfterPay houdt je daarnaast op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht klaar staat. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Bestellingen die voltooid worden met Afterpay op werkdagen voor 17:00 uur worden dezelfde dag nog verwerkt en verzonden.Afterpay is gerechtigd vorderingen niet te accepteren als het resultaat van toetsing van de Consument negatief is. In dat geval kan de Consument zich wenden tot Afterpay om uitleg te krijgen waarom deze niet door Afterpay is geaccepteerd.

Creditcard betaalmethode

De optie om te betalen met creditcard bieden wij ook aan. De betaling kan afgerond worden aan de hand van de gegevens die op de desbetreffende creditcard staan. Deze gegevens bestaan uit het creditcardnummer (bestaande uit 13 tot 16 getallen), de vervaldatum en de validatiecode/securecode. Deze kun je herkennen aan de drie getallen die achterop de creditcard, rechts in de handtekeningstrip staan. Mocht de betaling onverhoopt niet lukken met de creditcard, dan raden wij aan om contact op te nemen met de creditcardmaatschappij. Is de betaling voltooid en betaald op werkdagen voor 17:00 uur, dan zal de bestelling dezelfde dag worden verwerkt en verstuurd.