Knoflookgarnalen

Benodigdheden:
- Koekenpan
- Snijplank
- Keukenmes 

De producten en kruiden die we gebruiken voor dit gerecht:
- 150 gram middelgrote garnalen (ca. 12 stuks)
- 2 grote tenen knoflook
- (Verse) citroensap
- Rozemarijn
- Olijfolie om in te bakken 

Naar smaak- en wens toevoegen:
- Peper en zout 

Voedingswaarden per persoon:
296 kcal, 17,5 gram vet (waarvan verzadigd 2,2 gram), koolhydraten 3,9 gram, eiwit 31 gram

Bereiding:
Maak, indien nodig, de garnalen eerst schoon. 
Verwijder hierna de schilletjes van de knoflooktenen en plet ze met een keukenmes. Zet een koekenpan op laag vuur, voeg hier de olijfolie aan toe en laat warm worden. Bak nu de geplette knoflooktenen om en om in de olijfolie.
Zet het vuur hoog en bak de garnalen in de knoflookolie. Voeg naar smaak peper en zout toe. Bak de garnalen aan beide zijden tot ze mooi roze zijn. 
Hak de rozemarijn en voeg deze toe aan de garnalen. Serveer de garnalen met de rozemarijn en giet de knoflookolie over de garnalen heen. 

Wil je er graag pasta bij eten? Kies dan voor bijvoorbeeld onze Low carb Penne en voeg hier ongeveer 150 gram (cherry)tomaten aan toe voor de frisse smaak. 

Eet smakelijk!