Koolhydraatarme producten

Dankzij de huidige technologie waarmee voedingsproducten gemaakt worden is er veel mogelijk op het gebied van koolhydraatarme producten. Zo is het tegenwoordig mogelijk om van producten die normaal zeer rijk aan koolhydraten zijn, een koolhydraatarme versie te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan aardappelpuree of zelfs pasta. Hierdoor is het mogelijk om gevarieerd en lekker te blijven eten, terwijl je direct kiest voor een gezondere optie waar je ook nog eens door afvalt. Dat klinkt als muziek in de oren, nietwaar? De weg naar koolhydraatarme producten is maar heel kort, zeker wanneer je ze direct besteld via onze productpagina vol koolhydraatarme producten. Waar wacht je nog op?

koolhydraatarm brood koolhydraatarme pasta  

Ontdek onze producten met een verlaagd gehalte aan koolhydraten.                                      


Variëren met koolhydraatarme producten

Wanneer je ervoor kiest om af te vallen door middel van een koolhydraatarm voedingspatroon biedt dit flink wat diversiteit door het steeds groter wordende aanbod aan koolhydraatarme producten. Zo hoef je nooit bang te zijn dat je eentonig eet. Steeds meer producten worden in een koolhydraatarme variant aangeboden. Het besef dat koolhydraten van grote invloed zijn op het massale overgewicht in de wereld wordtsteeds groter. Voedselproducenten spelen hier handig op in door steeds meer producten te ontwikkelen die aan de nieuwe behoefte voldoen. Zo zijn tegenwoordig zelfs etenswaren als pasta en koekjes als koolhydraatarme variant verkrijgbaar. Het aanbod wordt steeds groter en dus ook de mogelijkheid om naar hartenlust te variëren!

Koolhydraatarm ontbijt

Je kunt de dag gelijk goed beginnen met een koolhydraatarm ontbijt. Of je nu graag ontbijt met havermout, crackers, muesli of zelfs brood; al deze etenswaren zijn in meerdere varianten verkrijgbaar. Als klap op de vuurpijl bestaat er tegenwoordig ook beleg dat aan de eisen van een koolhydraatarm dieet voldoet. Zo geniet je bijvoorbeeld zorgeloos van een heerlijk koolhydraatarm brood met koolhydraatarme aardbeienjam.

Koolhydraatarme lunch 

Ook tijdens de lunch hoef je niet bang te zijn voor een beperking in keuzevrijheid. Je kunt natuurlijk net als bij het ontbijt kiezen voor brood, maar je kan ook kiezen voor een omelet of pannenkoek om de trek tussen de middag te stillen. Mocht je behoefte hebben aan nog meer alternatieven, dan biedt een breed aanbod aan soepen wellicht voor jou een uitkomst.

Koolhydraatarm diner

Ook tijdens het avondeten kom je regelmatig niet onder een berg aan koolhydraten uit. Tenzij je een avondmaal kiest uit het uitgebreide assortiment aan maaltijden; van pasta bolognese tot kip curry schotel en zelfs een overheerlijke pizza, mogelijkheden te over! Om het helemaal af te maken verwen je jezelf met een lekker koolhydraatarm dessert. En dat alles zonder angst om teveel koolhydraten binnen te krijgen. Mogelijkheden te over met koolhydraatarme producten. Een gebrek aan variatie zal je bij een koolhydraatarm dieet dus niet overkomen. Zo maak je het afvallen leuk, terwijl je steeds meer mogelijkheden ontdekt. Bij Protislank zijn tal van producten los te verkrijgen, maar daarnaast hebben we ook afwisselende weekmenu’s om goed van start te gaan met het dieet. Hartstikke handig en bovendien nog onwijs lekker ook!