Promine Supplementenmix (6x5 sticks)

Fase 1
Fase 2
Fase 3
Fase 4
Promine Supplementenmix (6x5 sticks)-32
  • Promine Supplementenmix (6x5 sticks)-02
€ 19,95

Beschikbaarheid: Direct leverbaar

  • Per 30 (6x5) sticks verpakt
  • Geschikt voor vegetariërs
Product omschrijving

Product omschrijving

Promine Supplementenmix (6x5 sticks)

Promine Detox sticks
De Detox sticks zijn samengesteld uit hoogwaardige ingrediënten die op natuurlijke wijze het overschot aan afvalstoffen in je lichaam afvoeren. Met de Detox sticks geef je je lichaam een boost!

Promine Vet en suiker vanger
Door de hoogwaardige samenstelling van de voedingswaarden van de Vet en suiker vanger, zorgt de Vet en suiker vanger ervoor dat je lichaam suikers en vetten van een maaltijd minder goed op zal nemen. Hierdoor wordt een groot gedeelte niet omgezet in vetreserves. Een echte toevoeging wanneer je het proteine dieet volgt!

Promine Eetlustremmer
De Eetlustremmer heeft de werking om de grootste drang naar eten weg te nemen. Met de Eetlustremmer wordt de eetlust door een combinatie van verschillende voedingsmiddelen op natuurlijke wijze geremd. De Eetlustremmer is een uitstekende ondersteuning tijdens het proteine dieet.

Promine Vetverbrander
De vetverbrander in stickvorm bevat een combinatie van natuurlijke voedingsstoffen die de vetverbranding een flinke boost geven. De vetverbrander zorgt voor een verhoging van de stofwisseling. Voor een optimaal effect combineer je de vetverbrander met het proteine dieet. Met het volgen van het proteine dieet krijg je de juiste voedingsstoffen binnen voor jouw lichaam! Geef je dieet een boost met de vetverbrander!

Promine Multivitaminen
Het is heel belangrijk voor het lichaam om voldoende vitaminen en mineralen binnen te krijgen. Dit lukt niet altijd voldoende via ons voedsel. Hiervoor zijn de multivitaminen ontwikkeld. Door deze iedere dag te nuttigen, geef jij je lichaam de mogelijkheid om dagelijks de juiste- en voldoende multivitaminen binnen te krijgen.

  • Past perfect in je proteine dieet
  • Ideaal tijdens je dieet, fitness en gezonde leefstijl
Bereiding

Bereiding

Bereiding

Promine Detox sticks Citroensmaak (30 sticks)
Doe 150 ml water in een glas en voeg hier de inhoud van 1 stick (3g) aan toe. Roer nu goed door tot het poeder volledig is opgelost.

Promine Vet en suiker vanger Appelsmaak (30 sticks)
Stick van (4,5 g) op de tong laten smelten voor de maaltijd.

Promine Eetlustremmer Rode bessensmaak (30 sticks)
Doe 150 ml koud water in een glas of shaker en voeg hier 1 stick (3g) aan toe en roer/schud totdat her poeder is opgelost. Drink de eetlust remmer op en wacht vervolgens 10–15 minuten, en merk dat je eetlust is verminderd! 

Promine Vetverbrander Ananassmaak (30 sticks)
Voeg 1 stick (5g) toe aan een glas of shaker met 200 ml. koud water, en roer tot de poeder volledig opgelost is in het water. Zowel te gebruiken voor en na de maaltijd.

Promine Detox sticks Perzik theesmaak (30 sticks)
Doe 1,5 liter water in een kan en voeg hier de inhoud van 1 stick (7g) aan toe. Roer nu goed door tot het poeder volledig is opgelost.

Promine Multivitaminen (30 sticks)
Doe 150 ml water in een shaker/beker en voeg hier de inhoud van 1 stick (7g) aan toe. Roer nu goed door tot het poeder volledig is opgelost.  

 

Klantbeoordelingen

Klantenreviews 5 item(s)

Produkten werken zoals wordt beweerd alleen de smaak. Tja, over smaak valt te twisten. Echter vind ik het in dit geval belangrijker dat de produkten werken...

Anna Maria Vt
30-12-2019
  • Kwaliteit

Alles wat ik nodig heb!

Eef
10-12-2019
  • Kwaliteit

fijn om uit te zoeken wat je wil. Combinatie kan ook.

Anita
04-12-2019
  • Kwaliteit

Handig om alles eens te gaan proberen.

Trudy
04-12-2019
  • Kwaliteit

Deze zal ik niet bestellen aangezien ik mijn favoriet al ken. Wel handig om te proberen

Natacha
03-12-2019
  • Kwaliteit

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Promine Supplementenmix (6x5 sticks)

Hoe vindt u de kwaliteit van dit product? *

1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Anderen kochten ook