Promine Supplementenmix

Doosje (5x6 sticks)
€ 19,95
Direct leverbaar
  • Goede aanvulling voor elk dieet
  • Kennismakingspakket Promine supplementen
  • Eenvoudig in gebruik

Promine Detox sticks
De Detox sticks zijn samengesteld uit hoogwaardige ingrediënten die op natuurlijke wijze het overschot aan afvalstoffen in je lichaam afvoeren. Met de Detox sticks reinig je je lichaam met natuurlijke ingrediënten.

Promine Vet en suiker vanger
Door de hoogwaardige samenstelling van de voedingswaarden van de Vet en suiker vanger, zorgt de Vet en suiker vanger ervoor dat je lichaam suikers en vetten van een maaltijd minder goed op zal nemen. Hierdoor wordt een groot gedeelte niet omgezet in vetreserves. Een echte toevoeging wanneer je het proteine dieet volgt!

Promine Eetlustremmer
De Eetlustremmer heeft de werking om de grootste drang naar eten weg te nemen. Met de Eetlustremmer wordt de eetlust door een combinatie van verschillende voedingsmiddelen op natuurlijke wijze geremd. De Eetlustremmer is een uitstekende ondersteuning tijdens het proteine dieet.

Promine Vetverbrander
De vetverbrander in stickvorm bevat een combinatie van natuurlijke voedingsstoffen die de vetverbranding een flinke boost geven. De vetverbrander zorgt voor een verhoging van de stofwisseling. Voor een optimaal effect combineer je de vetverbrander met het proteine dieet. Met het volgen van het proteine dieet krijg je de juiste voedingsstoffen binnen voor jouw lichaam! Geef je dieet een boost met de vetverbrander!

Promine Multivitaminen
Het is heel belangrijk voor het lichaam om voldoende vitaminen en mineralen binnen te krijgen. Dit lukt niet altijd voldoende via ons voedsel. Hiervoor zijn de multivitaminen ontwikkeld. Door deze iedere dag te nuttigen, geef jij je lichaam de mogelijkheid om dagelijks de juiste- en voldoende multivitaminen binnen te krijgen.

  • Past perfect in je proteine dieet
  • Ideaal tijdens je dieet, fitness en gezonde leefstijl
Tarwedextrine; maltodextrine; konjacgom; gedroogde barbaarse vijg cladode; natuurlijke oplosbare tarwevezels; natuurlijke en andere aroma’s; gedroogde zwarte theebladeren extract; ; mineralen (melkmineralen, kaliumbicarbonaat, ijzerpyrosfosfaat, zinksulfaat, mangaansulfaat, kopersulfaat, kaliumjodide, natriumseleniet); voedingszuren (citroenzuur, appelzuur); antiklontermiddelen (siliciumdioxide) [nano], magnesiumcarbonaat); gedroogde kersenstengel extract; groene koffiezaadexract*; gedroogd extract van groene thee bladeren; bietensappoeder; droog extract van asbladeren*; cichoreiwortelvezels; gedeeltelijk luchtig moerasspirea extract; gedroogd extract van guaranazaden (natuurlijk caffeïne); L-carnitini; fructose; witlofwortelvezels; droog extract van zwarte theebladeren*; droog extract van witte nierbonen; gedroogde paardebloemwortel extract; kleurstof (bètacaroteen); zoetstoffen (sucralose, acesulfaam-k); chromiumchloride* droog extract van groene theebladeren; zuurteregelaar (natriumbicarbonaat); antiklontermiddel (magnesiumcarbonaat); gedroogd essenblad extract; fucus thallus extract; gedroogde zwarte elderlingbloem extract; groene theeblad extract; gedroogd venkel extract; droog extract van kersenstengels; appelciderazijn poeder; gedroogde hibiscusbloem extract; kurkuma droog extract; droog extract van appel; kokosolie [medium chain triglyceriden]; zoetstof (steviolglycosiden.) gedroogd barbarije vijgen fruit extract; vitaminen (C, B3, E, B5, B6, B2, B1, A, B9, B8, D3, B12); zoetstoffen (acesulfaam-k, sucralose); bietensapconcentraat, droog extract van paardenbloemwortel *, droog extract van poeder in venkelvruchten.
Kan sporen van ei, melk, noten, selderij, soja, vis en zeedieren bevatten.

Dosering water:
Detox stick (met citroensmaak), eetlustremmer en multivitaminen stick: 150 mL, detox sticks (met perzik- theesmaak): 1,5 L, Fatburner: 200 mL. Vet en suikervanger: 0 mL

Bereiding:
Vet en suikervanger: 1. Schenk voor een maaltijd de inhoud van de verpakking op je tong en laat deze volledig smelten alvorens je de vet en suikervanger inslikt.
Andere supplementen: 1. Schenk de aangegeven hoeveelheid water in een shakebeker en voeg de inhoud van de verpakking hier aan toe. 2. Plaats de deksel op de beker en schud totdat de poeder is opgelost. Drink de eetlustremmer direct op na bereiding.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Promine Supplementenmix
Score