Proteine desserts

De lekkerste proteine desserts kun je vinden bij Protislank! Wij hebben een ruim assortiment met heerlijke proteine desserts die perfect passen in je proteine dieet, koolhydraatarme dieet, low carb dieet en eiwitdieet en gezonde lifestyle. Onze proteine desserts kun je ook heel goed nuttigen als ontbijt of tussendoortje. Door de speciaal samengestelde voedingswaarden zijn onze proteine desserts de juiste keuze!

Lees meer
Van hoog naar laag sorteren

30 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

30 artikel(en)

Proteine dieet desserts

Alle desserts van Protislank hebben een heerlijke smaak, zijn makkelijk te bereiden of zijn zelfs al kant en klaar, passen door de juiste voedingswaarden perfect in het proteine dieet, koolhydraatarme dieet, low carb dieet en eiwitdieet en zijn heel makkelijk om mee te nemen voor onderweg. Met onze proteine desserts kun je blijven genieten. Wij hebben een ruim assortiment in proteine desserts en weten daarom zeker dat jouw favoriete smaak er ook tussen zit! Onze proteine desserts hebben een verlaagd gehalte aan koolhydraten wat inhoudt dat er minimaal 30% minder koolhydraten in zitten dan vergelijkbare desserts uit de supermarkt.

Proteine dieet pudding

Wij hebben een ruim assortiment in proteine desserts, maar hebben ook heerlijk smakende proteine pudding die je makkelijk en snel kunt bestellen via onze website. De proteine pudding is al kant en klaar en zijn daarom ideaal om mee te nemen voor onderweg. Ze hebben een hele goede smaak en hebben een verlaagd gehalte aan koolhydraten. Dat wil zeggen dat de proteine pudding minimaal 30% minder koolhydraten bevatten dan vergelijkbare pudding uit de supermarkt. Hierdoor passen ze perfect in het proteine dieet!