Proteine producten

Voor een ruim assortiment proteine producten voor je proteine dieet en gezonde lifestyle ben je bij Protislank aan het juiste adres. Hier kun je alle proteine producten vinden die voor alle eetmomenten geschikt zijn en voor alle fases. Al onze proteine producten hebben de juiste voedingswaarden waardoor ze perfect zijn voor het proteine dieet. Ze zijn hoog in de eiwitten en laag in de koolhydraten. Precies waar het bij het proteine dieet om draait.

Lees meer
Van hoog naar laag sorteren

1-36 of 275

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

1-36 of 275

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Proteine producten

Door de juiste voedingswaarden zijn al onze producten geschikt voor het proteine dieet en gezonde lifestyle. Je kunt hierdoor heerlijke proteine producten ongestoord nuttigen en blijven genieten van heerlijke smaken tijdens het proteine dieet, want goed en verantwoord eten hoeft niet saai te zijn. Kies bijvoorbeeld een heerlijke proteine drank als tussendoor en lekkere proteine chips als ultieme snack. Met onze proteine producten kun je op een gezonde en verantwoorde manier gewicht verliezen, zonder dat dit ten koste gaat van de heerlijke smaken. Proteine producten van Protislank zijn makkelijk om mee te nemen voor onderweg of naar het werk of ze zijn snel en makkelijk om te bereiden.

In ketose met proteine producten

De sleutel tot een succesvol dieet ligt dus bij proteine producten. Waarom? Eigenlijk is het vrij simpel; om af te vallen wil je dat jouw lichaam zich in een continue staat van vetverbranding bevindt. Om dit voor elkaar te krijgen is het belangrijk om proteinerijk en vet- en koolhydraatarm te eten. Wanneer je jouw eetpatroon samenstelt met deze producten komt het lichaam naar verloop van tijd ‘in ketose’, een term voor constante verbranding van de vetreserves. Het eten van proteine producten is de enige manier om het lijf in deze stand te zetten, dus zijn ze essentieel voor een geslaagd dieet.

Geen honger met proteine dieet producten

Proteinen – oftewel eiwitten – hebben nog een andere, zeer effectieve eigenschap wanneer het gaat over afvallen. Ze zorgen namelijk voor een langer verzadigd gevoel, zeker vergeleken met koolhydraatrijke producten. De energie, die gemeten wordt in kcal, wordt verdeeld over een langere periode omdat het lichaam meer moeite heeft om eiwitten af te breken. Hongergevoel zal bij het eten van proteine producten weinig tot nooit voorkomen, waardoor je amper het gevoel hebt dat je bezig bent met diëten.

Proteinerijke dieet producten

Proteinerijke producten zijn dus onmisbaar wanneer je overgewicht tot de verleden tijd wilt verbannen. Dat wil echter niet zeggen dat je hierdoor vastzit aan een eenzijdig eetpatroon. Doordat de technologie op dit gebied zich in de laatste jaren onwijs heeft ontwikkeld, is er tegenwoordig van veel producten een proteinerijke variant te vinden. Nieuwsgierig geworden? Ontdek het dan zelf op deze productpagina vol proteine producten en sla je slag!

Proteine producten kopen

Om de juiste proteine producten te kopen voor het proteine dieet, hoef je de deur niet uit te gaan. Wij hebben een ruim assortiment aan proteine producten die allemaal online te bestellen zijn. Je kunt bij ons proteine producten kopen voor iedere fase van het proteine dieet. Ook hebben wij kant- en klare pakketten en Voordeel startpakketten waar al de juiste proteine producten in zitten. Zo is het nog makkelijker om te beginnen met het proteine dieet.

Ons assortiment aan proteine producten

Bij Protislank kun je kiezen uit een groot gamma aan proteine dieet producten. Op pagina’s hieronder kun je voorbeelden zien welke proteine producten we aanbieden per categorie. Denk hierbij aan populaire proteine producten zoals: proteine crackersproteine broodproteine repen en proteine shakes.