Proteinedieet-afslanken.be alternatief

Wil jij je streefgewicht bereiken met het proteïne dieet? Het proteïne dieet is een effectieve manier om een gezonde leefstijl te bereiken. Dit kan bijvoorbeeld met de producten van proteinedieet-afslanken.be maar er is maar een dé specialist in proteïne dieet.

Een proteïne dieet wordt ook wel een eiwitdieet genoemd en is erg populair. De basis van het dieet bestaat uit een voedingspatroon waarin proteïne producten het belangrijkste onderdeel vormen. De inname van vetten en suikers wordt zo veel mogelijk beperkt. Het eiwitdieet is een effectieve manier om een gezonde leefstijl te bereiken.

Als je je doel wil behalen met proteinedieet-afslanken zijn er enkele factoren waar je rekening mee moet houden. Het proteïne dieet van proteinedieet-afslanken.be bestaat uit vier fasen, waarvan de eerste het meest intensief is. In deze eerste fase gebruik je 4 tot 6 proteïne producten per dag. Op hun website kun je per fase een voorbeeldschema vinden. De informatie die daarop te vinden is erg minimaal en onduidelijk. En dit is vooral vervelend als je het dieet op eigen houtje moet volgen.

Proteinedieet-afslanken.be focust zich voornamelijk op de Belgische markt. Als je in Nederland woont en dit dieet wil volgen, betaal je €14,90 (!) vaste transportkosten voor je bestellingen. Ook is er geen retour mogelijk voor Nederlandse bestellingen. Dit maakt het een erg duur dieet voor Nederlandse klanten.

proteinedieet-afslanken

Voordelen

 • Het dieet kent vier verschillende fases
 • De producten zijn relatief goedkoop
 • Kaliumtabletten en groenten worden aangeraden
 • Ruim assortiment

Nadelen

 • Onduidelijk dieet
 • Vage eetschema’s
 • Hoge verzendkosten voor NL
 • Geen online begeleiding
 • Langere leveringstermijn
 • Geen reviews of klantbeoordelingen

Proteïne dieet van Protislank

Protislank is dé specialist in proteïne dieet & eiwitdieet. Protislank wordt gemiddeld beoordeeld met een 9,2 door 9236 tevreden klanten klanten. Net als proteinedieet-afslanken.be kent Protislank vier verschillende fases om op een effectieve manier een gezonde levensstijl te bereiken. De vier duidelijke fases zijn zo ontwikkeld om je te helpen je leefstijl te veranderen, zonder dat je terugvalt in je oude gewoontes. Hierbij word je online begeleid door een diëtiste in huis die 7 dagen per week voor je klaar staat voor advies.

Tijdens het dieet vervang je je reguliere maaltijden door eiwitrijke producten. Zie hier de eetschema’s per fase. Per fase wordt duidelijk vermeld wat je wel en niet mag eten. Zo ontstaat er geen verwarring en behaal jij het beste resultaat! Na elke fase wordt je eetpatroon iets aangepast, waarna je steeds weer meer vetten en koolhydraten gaat eten. Zo werk je samen met de diëtist aan een gezonder eetpatroon. Met ongeveer vijf eetmomenten per dag eet je de hele dag door. Daarnaast is het altijd toegestaan om groenten te nuttigen. Bekijk hiervoor de groentewijzer

Waarom kiezen voor Protislank?

Het eiwitdieet van Protislank is zo populair, omdat het effectief, makkelijk vol te houden, lekker en voordelig is. Het dieet biedt genoeg variatiemogelijkheden en producten om uit te kiezen. Zo kun je kiezen uit repen, koeken, pannenkoeken, complete maaltijden en nog veel meer!

proteine pannenkoek

Het 7-daags startpakket van proteinedieet-afslanken.be kost €84 tegenover €69,95 voor het 7-daags startpakket van Protislank! Ook krijg je een shakebeker, instructieboekje met bereidingwijzes en vetverbrander sticks meegeleverd. Door te kiezen voor het Protislank dieet bespaar je dus ook nog eens een hoop geld.

Redenen om voor Protislank te kiezen:

 • Uitgebreid assortiment met hoogwaardige proteïne producten
 • 7 dagen per week uitstekende klantenservice
 • Voor 22:00 besteld is morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf €50 in NL & BE
 • Dagelijks lage prijzen
 • Beoordeeld met een 9,2

Probeer voordelig het Protislank dieet

protislank korting

Het samenstellen van een dieet kan een hele klus zijn, daarom helpt Protislank graag een handje mee. Het 7-daags proteïne dieet startpakket bevat alle basisproducten die nodig zijn om van het dieet een succes te maken. Wil je liever alles los per product bestellen? Dat kan natuurlijk ook.

Met het proteïne dieet startpakket kun je onze lekkere producten tegen een aantrekkelijke prijs uitproberen. Het 7-daags startpakket bevat 35 verschillende lekkere proteïne producten, zodat je alle smaken kunt uitproberen. Bestel vandaag voor 22:00 en je bestelling wordt morgen geleverd.

Twijfel je nog of heb je vragen over het dieet? Neem dan gerust op met onze klantenservice! De klantenservice is bereikbaar per chat, telefoon, e-mail en social media.