Protiway

Lifestyle snacks van Protiway zijn de ultieme verantwoorde tussendoortjes tijdens je dieet en gezonde, actieve lifestyle. Deze lekkere gezonde lifestyle snacks zijn veelal suikerarm met een verlaagd gehalte aan koolhydraten. Lees meer
Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

 • Chocolate break-20

  Chocolate break

  € 9,95
  • NIEUW! - 12 stuks
 • Chocolate wafer bar-20

  Chocolate wafer bar

  € 9,95
  • NIEUW! - 12 stuks
 • Chocolate square-20

  Chocolate square

  € 9,95
  • NIEUW! - 12 stuks
Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

De ultieme verantwoorde tussendoortjes

Op zoek naar dé ultieme verantwoorde tussendoortjes? Die perfect passen in een gezonde en actieve lifestyle, verantwoord eetpatroon en die makkelijk mee te nemen zijn naar het werk of sportschool? Kies dan uit één of meerdere verantwoorde tussendoortjes van Protiway. Dé ultieme verantwoorde tussendoortjes die aan je wensen voldoen!

Gezonde lifestyle snacks

Protiway staat voor gezonde lifestyle snacks die voor iedereen toegankelijk zijn. Of je nu bewuster wilt eten, wilt genieten van gezonde lifestyle snacks of hét ultieme verantwoorde tussendoortje zoekt, bij Protiway ben je aan het juiste adres! Doordat de gezonde lifestyle snacks van Protiway de juiste voedingswaarden bevatten, passen ze perfect in een gezonde en actieve lifestyle en zijn ze ook uitermate geschikt voor mensen die willen afvallen of hun gewicht willen beheersen.

Lifestyle nutrition

Lifestyle nutrition voor een actieve en gezonde lifestyle waarbij we niets ten koste hebben laten gaan van de smaak. Dit is bij alle producten van Protiway gelukt. Lekker, makkelijk mee te nemen en daar door het ideale tussendoortje voor jouw lifestyle!