Ga terug
Koolhydraatarm brood bakken recept

Zelf koolhydraatarm brood bakken

Zelf koolhydraatarm brood bakken is super makkelijk. Met de bakmixen van Sukrin hoef je alleen zelf water toe te voegen en bak je gemakkelijk in een paar stappen zelf een brood.
Liever een speciaal brood bakken? Onderaan deze blog vind je nog meer recepten voor koolhydraatarm brood!
Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 1 uur
Gang Lunch, Ontbijt
Porties 1 brood

Ingrediënten
  

  • 1 pak Sukrin broodmix naar keuze
  • 400 ml Water

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 180 tot 200 graden, afhankelijk van welk broodmix je gebruikt.
  • Meng het broodmix met water in een grote kom. Voeg eventueel naar smaak extra noten en zaden toe aan het beslag.
  • Laat het beslag ongeveer 5 minuten rusten.
  • Schep het beslag in een bakvorm of op de ovenplaat. Het Sukrin protein brød hoeft niet in een bakvorm, het fiberbrød wel.
  • Bak het brood ongeveer 60 minuten in de oven.