Suikervrije appel-kaneel cake
Protislank
Suikervrij bakken is een stuk gezonder. En met deze appel-kaneel cake zal je heerlijk genieten, ook tijdens het koolhydraatarm dieet.
Voorbereidingstijd 20 minuten min
Bereidingstijd 30 minuten min
Totale tijd 50 minuten min
Gang Tussendoortje
Keuken Nederlands
- 1 Sukrin cakemix
- 4 grote eieren
- 200 ml water
- 100 ml zonnebloemolie
- 2 tl kaneel
- kwart appel
Verwarm de oven voor op 175 °C.
Mix de eieren, het water en 100 ml olie in een kom tot het goed gemengd is.
Voeg beetje bij beetje de inhoud van de zak toe en mix tot een glad beslag.
Doe 2 tl kaneel bij het beslag en mix tot dit er goed doorheen zit.
Snij de appel in kleine blokjes en schep dit door het beslag.
Doe het beslag in een cakevorm.
Tijd om af te bakken! Zet de cakevorm in het midden van de oven en zet de timer op 30 minuten.
Prik met een satéstokje erin om te kijken of de cake goed gaar is. Als het satéstokje er droog uitkomt is die klaar!
Trefwoord appel kaneel cake, gezonde appel kaneel cake, gezonde cake, suikervrije appel kaneel cake, suikervrije cake