Ga terug
Koolhydraatarme salade

Koolhydraatarme Caesar groene salade

Gevuld met komkommer, tomaat, Parmezaanse kaas, ei en croutons!
Voorbereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang diner, Lunch
Porties 2 personen
calorieën 227 kcal

Ingrediënten
  

Instructies
 

  • Snijd de puntjes van de sperziebonen en snijd ze een keer doormidden. Doe de sperziebonen samen met de eieren in een pan met kokend water. Kook de bonen en eieren ongeveer 10 minuten. Giet af een laat de bonen en eieren afkoelen. Haal de eieren uit de schil.
  • Snijd ondertussen de komkommer in halve schijfjes, de cherrytomaatjes in kwartjes en de sla in reepjes (mocht dit een krop zijn). Snijd ondertussen ook de toast en eieren in stukjes.
  • Doe (een deel van) de dressing in een saladekom en leg de sla erop. Meng de sla door de dressing. Voeg daarna ook de sperziebonen, komkommer en cherrytomaatjes toe.
  • Verdeel de salade over twee borden en bestrooi de salade met stukjes toast, de eieren en de Parmezaanse kaas. Eet smakelijk!
Trefwoord caesar salade, groene salade, koolhydraatarme salade, maaltijdsalade