Startpakketten

Met onderstaande proteïne dieet pakketten kun je op een hele makkelijke manier starten met jouw dieet, waarbij je direct tot wel 21% bespaart! Welk eiwitdieet pakket kies ik? We hebben de keuze zo makkelijk mogelijk voor je gemaakt. Uit onze ervaring blijkt dat het meest effectief is om met een het proteïne dieet starterspakket voor 14 dagen te beginnen. Zo heb je direct voldoende producten voor je proteine dieet voorradig en zal je een vliegende start maken richting een gezonde levensstijl!

Lees meer

5 artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Startpakket 7 dagen Aanbieding
  Startpakket 7 dagen
  € 77,95 € 69,95
  Pakket (doos)
  Vanaf Fase 1
 2. Power startpakket 7 dagen Aanbieding
  Power startpakket 7 dagen
  € 77,95 € 69,95
  Pakket (doos)
  Vanaf Fase 1
 3. Startpakket 14 dagen Aanbieding
  Startpakket 14 dagen
  € 155,95 € 134,95
  Pakket
  Vanaf Fase 1
 4. Startpakket 28 dagen Aanbieding
  Startpakket 28 dagen
  € 331,95 € 249,95
  Doos
  Vanaf Fase 1
 5. Startpakket 10-daags Aanbieding
  Startpakket 10-daags
  € 99,95
  Pakket (doos)
  Vanaf Fase 1

5 artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bereik een evenwichtig voedingspatroon met heerlijke dieet producten

Wil jij gaan starten met het proteïne dieet? Mooi! Er staat namelijk een heel assortiment aan eiwitrijke producten voor jou klaar waarmee jij jouw doel wilt bereiken. Kies 1 van de voordelige dieet startpakketten, zodat dit avontuur echt een eitje wordt. Je wilt graag verantwoord en gezond gaan leven, maar ben je tegelijkertijd iemand die intens van eten kunt genieten? Wanneer jij jezelf hierin herkent, is het proteïnedieet de perfecte oplossing voor jou. Je zult een gezonde en gebalanceerde levensstijl bereiken terwijl je gewoon lekker kunt blijven eten, dat klinkt als meer dan ideaal. Dit lukt gegarandeerd wanneer je de overstap maakt naar de proteïne producten van Protislank.

Een flitsende start met onze proteïne dieet starterspakketten

Van ontbijt tot diner: in de startpakketten tref je veel proteïnerijke producten voor ieder moment van de dag. Om er voor te zorgen dat jouw lichaam in balans komt, is het de bedoeling dat alle maaltijden die je nuttigt rijk zijn aan eiwitten en zo min mogelijk koolhydraten en vetten bevatten. Dit begint al bij het ontbijt en wordt tot en met het dessert voortgezet. Je hoeft echter niet bang te zijn dat het dieet snel gaat vervelen; door het uitgebreide assortiment kun je eindeloos afwisselen en combineren. Zo kun je de ene dag ontbijten met een overheerlijke muesli chocolade karamel, terwijl je de volgende dag net zo makkelijk walnotenbrood als dieet ontbijt hebt. Het uitgebreide assortiment biedt flink wat variatie voor ieder moment van de dag.