11021 beoordelingen
De hartige goedheid van bacon gecombineerd met kaas in deze omelet is puur genot. Vol vitamines en passend binnen het koolhydraatarm dieet, het is de ideale keuze voor een vroege start van de dag.
Voedingswaarden | Per 100 gram | Per portie (25 g) |
---|---|---|
Energie (kJ) | 1.489 | 372 |
Energie (kcal) | 352 | 88 |
Vetten (g) | 4,0 | 1,0 |
-wv. verzadigd (g) | 1,7 | 0,4 |
Koolhydraten (g) | 5,7 | 1,4 |
-wv. suikers (g) | 2,6 | 0,7 |
Vezels (g) | 2,7 | 0,7 |
Eiwitten (g) | 72 | 18 |
Zout (g) | 5,8 | 1,5 |
Calcium (mg) | 556 (70%*) | 139 (17%*) |
Fosfor (mg) | 532 (76%*) | 133 (19%*) |
Vitamine A (µg) | 480 (60%*) | 120 (15%*) |
Vitamine C (mg) | 48,0 (60%*) | 12,0 (15%*) |
Vitamine E (mg) | 7,20 (60%*) | 1,80 (15%*) |
Vitamine B1 (mg) | 0,70 (64%*) | 0,18 (16%*) |
Vitamine B3 (mg) | 9,60 (60%*) | 2,40 (15%*) |
Vitamine B5 (mg) | 3,60 (60%*) | 0,90 (15%*) |
Vitamine B8 (µg) | 30,0 (60%*) | 7,50 (15%*) |
Vitamine B9 (µg) | 120 (60%*) | 30,0 (15%*) |
Vitamine B12 (µg) | 1,50 (60%*) | 0,38 (15%*) |
1. Schenk 120 ml water in een kom en voeg hier twee afgestreken maatscheppen poeder aan toe.
2. Roer door de mix totdat de poeder is opgelost.
3. Schenk de mix in een pan en bak beide zijden drie tot vijf minuten op middelhoog vuur totdat beide zijden goudbruin zijn.