Ga terug
Zalm uit de oven met groenten recept

Zalm uit de oven met groenten

Koolhydraatarme zalm uit de oven met peultjes, broccoli en remouladesaus!
Voorbereidingstijd 30 minuten
Totale tijd 30 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen
calorieën 373 kcal

Ingrediënten
  

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Leg de zalmfilets op een met bakpapier beklede bakplaat, bestrijk ze met de olijfolie en bestrooi met een beetje zout en peper. Gaar de zalmfilets circa 18 minuten in de oven.
  • Maak ondertussen de peultjes schoon en snijd de broccoli in roosjes.
  • Zet, wanneer de zalm nog 5 minuten moet garen, een pan met water (en een klein beetje zout) op en breng aan de kook.
  • Als het water kookt, voeg je de peultjes en broccoli toe aan het water voor ongeveer 2 minuten. Giet af en zet even weg.
  • Haal de zalm uit de oven en serveer de zalm met de groenten en remouladesaus. Smakelijk!
Trefwoord koolhydraatarm zalmgerecht, zalm met groenten, zalm uit de oven, zalm uit de oven met groenten