Koolhydraatarme brownie
Deze koolhydraatarme brownie is om je vingers bij af te likken!
Voorbereidingstijd 25 minuten min
Bereidingstijd 23 minuten min
Totale tijd 47 minuten min
Porties 16 stuks
calorieën 175 kcal
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Klop de roomkaas en roomboter zacht in een grote kom. Voeg de Sukrin en de eieren toe en klop nog enkele minuten goed door.
Smelt de chocolade au bain marie. Wanneer deze gesmolten is.
Voeg daarna de gesmolten chocolade, Sukrin amandelmeel, de bakpoeder en de Sukrin stevia vanille toe en klop dit goed door elkaar.
Hak de walnoten (of pecannoten) grof en voeg nog aan het beslag toe. Spatel nog een paar keer om zodat de noten goed verdeeld zijn.
Verspreid het beslag in een ingevette bakblik (20×20).
Bak de brownies 20-25 minuten in de voorverwarmde oven.
Laat de brownies na het bakken afkoelen en snijd dan in 16 stukjes.
Trefwoord brownie, brownie koolhydraatarm, koolhydraatarme brownie, low carb brownie