Ontdek de vreugde van zelfgebakken brood zonder gluten. Deze mix is rijk aan vezels en smaak, ideaal voor dagelijks glutenvrij eten. De structuur van het brood is te vergelijken met dat van roggebrood.
Op voorraad
SKU
SKU530
Vezelrijk
Eenvoudige bereiding
Koolhydraatarm dieet
Voor 22:00 besteld is morgen in huis
Let op: Wees er snel bij!
Bak je eigen vezelrijke brood thuis met Sukrin Broodmix Fiberbrød. Deze mix houdt rekening met allergieën en zorgt voor heerlijk, voedzaam brood.
Glutenvrij genieten met Sukrin
Met de Sukrin producten wordt glutenvrij eten een feestje. Of je nu zin hebt in een smeuïge cake, knapperige koekjes of vers glutenvrij brood, met Sukrin is glutenvrij bakken eenvoudiger dan ooit. Geniet van de authentieke smaken en texturen zonder concessies te doen aan je dieetwensen.
De Eenvoud van koolhydraatarm
Bij Protislank geloven we in de kracht van het koolhydraatarme dieet. Met onze zorgvuldig geselecteerde producten met weinig koolhydraten hoef je je geen zorgen te maken over calorieën tellen. Ontdek de eenvoud van gezond eten met ons assortiment.
Beschrijving: broodmix verlaagd gehalte aan koolhydraten (met zoetstof)
Inhoud afzonderlijk product: 250 gram
Inhoud eindproduct: ±525 gram
Portiegrootte: 40 gram = 1 portie
Ten minste houdbaar tot: zie onderzijde verpakking
Bewaaradvies: koel en droog bewaren
Opmerking: voedingswaarde zijn berekend op bereid product
1. Verwarm de oven voor op 200°C. 2. Schenk 300 ml water in een kom en voeg hier de inhoud van de verpakking aan toe. 3.. Meng de mix tot een gladde structuur en giet het beslag in een bakvorm. 4. Strooi eventueel naar smaak zonnebloem- en/of pompoenpitten over de bovenkant van de mix. 5. Bak het brood gedurende 60 minuten (broodjes 25 à 30 minuten) in de oven op 200°C. 6. Haal het brood uit de bakvorm en koel het brood af onafgedekt op een rooster. Let op: de baktijd kan per oven verschillen. Prik daarom altijd eerst met een houten stokje in het brood voordat je deze uit de oven haalt. Indien het brood aan het stokje blijft kleven, bak het brood dan langer af totdat deze niet meer aan het stokje blijft kleven.