Vlees en viswijzer
Op deze pagina kun je onze vlees- en viswijzer vinden. Eet je vegetarisch? Op deze pagina kun je ook vinden welke vleesvervangers je mag hebben. Vlees, vis en vleesvervangers mag je eten vanaf fase 2 in je proteine dieet. De hoeveelheid per portie is ongeveer 100 gram. Is er iets niet duidelijk of heb je ergens vragen over? Je kunt vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice.
Rundvlees
- Baklap
- Biefstuk
- Braadlap
- Entrecote
- Klapstuk
- Lever
- Nier
- Ossenhaas / tournedos
- Poulet
- Rollade
- Rosbief
- Tartaar
Kip
- Bout / poot zonder vel
- Kalkoen- / kipfilet
- Lever
- Rollade
Lamsvlees
- Nier
- Schouder
Varkensvlees
- Filet
- Fricandeau
- Gehakt
- Hamlap
- Karbonade / -kotelet
- Lever
- Nier
- Oester
- Poulet
- Varkenshaas
Schaal- en schelpdieren
- Escargots
- Garnalen
- Gamba
- Inktvis
- Krab
- Kreeft
- Rivierkreeftjes
- Sint Jacobsschelpen
- Surimi
Vis
- Ansjovis
- Forel
- Haring
- Heilbot
- Kabeljauw
- Koolvis
- Poon
- Schar
- Schol
- Stokvis
- Tilapia
- Tonijn
- Tong
- Wijting
- Zalm
- Zalmforel
- Zeewolf
Vleesvervangers
- Ei (2 eieren is 100 gram)
- Seitan
- Tahoe
- Tempé
- Tofu
- Vegetarische filet
- Vegetarisch gehakt
- Vegetarische kipstukjes
- Vegetarische stukjes
Let op: Vlees, vis & vleesververvangers zijn toegestaan vanaf fase 2. Je mag 100 gram vlees, vis of vleesvervanger per dag eten. Gebruik bij voorkeur biologische producten en koop de producten nooit gepaneerd.