Sauzen en beleg

Met sauzen en beleg maak je je tussendoortje of maaltijd direct smaakvoller! Met de sauzen en beleg van Protislank hoef je je niet druk te maken om de ingrediënten en voedingswaarden. Onze sauzen en beleg kun jij namelijk ongestoord nuttigen tijdens het proteine dieet en gezonde lifestyle, omdat alle sauzen en beleg aangepaste voedingswaarden hebben. Perfect afgestemd voor iedereen die een koolhydraatarm dieet volgt of een gezonde leefstijl na streeft. Hierdoor zijn onze sauzen en beleg voor iedereen de perfecte keuze.

Lees meer
Van hoog naar laag sorteren

22 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

22 artikel(en)

Gezonde sauzen

Een saus ongezond? Niet bij Protislank! Onze sauzen hebben een verlaagd gehalte aan koolhydraten. Hierdoor passen ze perfect in het o.a. het proteine dieet en gezonde lifestyle. Doordat onze sauzen beter zijn samengesteld dan sauzen uit de supermarkt, kun je de sauzen uit de supermarkt laten staan en kiezen voor de gezonde sauzen van Protislank. Hiermee geef jij je tussendoortje of maaltijd binnen no-time een heerlijke smaak!

Koolhydraatarme dressings en sauzen

Volg jij het proteine dieet of een gezonde lifestyle? Dan hebben wij goed nieuws! Onze sauzen zijn namelijk koolhydraatarm. Met onze koolhydraatarme sauzen kun jij blijven genieten van een heerlijke smaak en toevoeging aan je maaltijd. Wij hebben een groot assortiment in koolhydraatarme sauzen. Voor iedere smaak wat wils!