Beoordeling:
4.6

11022 beoordelingen

Free delivery Gratis verzending vanaf €50,-
Klarna Achteraf betalen met Klarna
Geschikt voor:
  • Fase 1
  • |
  • Fase 2
  • |
  • Fase 3
  • |
  • Fase 4
  • |
12,95

Sukrin amandelmeel

Per stuk (zak)
12,95
Een puur en fijn gemalen meel, ideaal voor glutenvrij bakken. Voeg een rijke amandelsmaak toe aan je gerechten en geniet van glutenvrij eten op zijn best.
Niet op voorraad
SKU
SKU538
Vezelrijk
Geschikt voor diabetici
Universeel gebruik
Voor 22:00 besteld is morgen in huis Let op: Wees er snel bij!
Gratis verzending vanaf €50,-
Achteraf betalen met Klarna
  • Glutenvrij
  • |
  • Geschikt voor diverse recepten
  • |
  • Vezelrijk
  • |

Dit vezelrijke amandelmeel van Sukrin is een must-have voor iedereen met een allergie die van bakken houdt. Het biedt een voedzame en smakelijke basis voor je creaties.

Glutenvrij genieten met Sukrin

Met de Sukrin producten wordt glutenvrij eten een feestje. Of je nu zin hebt in een smeuïge cake, knapperige koekjes of vers glutenvrij brood, met Sukrin is glutenvrij bakken eenvoudiger dan ooit. Geniet van de authentieke smaken en texturen zonder concessies te doen aan je dieetwensen.

Gezond eten, zonder compromis

Bij Protislank bieden we een koolhydraatarm dieet dat niet inlevert op smaak. Onze producten met weinig koolhydraten zijn zorgvuldig samengesteld zodat je kunt genieten zonder calorieën te tellen. Ervaar het zelf en proef het verschil.

  • Beschrijving: mager amandelmeel ter vervanging van (tarwe)meel
  • Inhoud afzonderlijk product: 400 gram
  • Portiegrootte: 20 gram = 1 portie
  • Ten minste houdbaar tot: zie onderkant verpakking
  • Bewaaradvies: koel en droog bewaren
In vet gereduceerd en gemalen amandelen.
Voedingswaarden Per 100 gram Per portie (20 g)
Energie (kJ) 1.530 306
Energie (kcal) 366 73
Vetten (g) 10 2,0
-wv. verzadigd (g) 0,8 0,2
Koolhydraten (g) 11 2,2
-wv. suikers (g) 7,5 1,5
Vezels (g) 13 2,6
Eiwitten (g) 51 10
Zout (g) 0,00 0,00

Je kunt Sukrin amandelmeel gebruiken voor alles waar je meel voor zou gebruiken. Amandelmeel gedraagt zich iets anders dan gewoon meel omdat het glutenvrij is. Gluten helpen gistdeeg te rijzen omdat gluten kleine gasbelletjes in het deeg insluiten. Gluten werken ook als een bindmiddel en maken het deeg gemakkelijker te bewerken. Als je met gistdeeg bakt, kun 10 tot 20% van het meel vervangen met amandelmeel. Dan moet je wel de hoeveelheid vloeistof verhogen met 5 tot 10%.

Als je recept helemaal geen gist bevat, dan kun je 100% van het meel vervangen met amandelmeel. Omdat amandelmeel veel vezels bevat, zal het meer vloeistof opnemen dan andere soorten meel. Daarom moet je, als je het meel 100% vervangt met amandelmeel, de hoeveelheid amandelmeel met 50 tot 60% reduceren of je moet de hoeveelheid vloeistof verhogen.
Let er op dat als je alleen met amandelmeel bakt, de deeg sneller uit elkaar valt dan deeg met gewoon meel. Een tip om dit op te lossen is Fiberfin te gebruiken. Lees meer over Fiberfin.

Wil je zelf een review toevoegen?

Review toevoegen
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan