Melkeiwitten (emulgator (lecithine)); soja-eiwitten (emulgator (lecithine [soja]); plantaardige eiwitcrisps (soja-eiwit, zetmeel); magere melkpoeder; volkoren en normale havervlokken; cacaopoeder (emulgator (zonnebloemlecithine)); aroma’s ([gerst], [melk], [gluten]); voorgekookte rijst; instant koffie; zout; suiker; inuline; bruine rietsuiker; getextureerd tarwe-eiwit (tarwe-eiwitten, tarwezetmeel); magere cacaopoeder; tarwevezels; verdikkingsmiddelen (guar gom, xanthaangom, carrageneen, zetmeel, johannesbroodpitmeel); roompoeder [melk]; crisps (soja-eiwit, alkalische cacao, zetmeel); zonnebloemolie; antiklontermiddelen (kaliumcarbonaat, magnesiumcarbonaat); vitaminen (C, B3, E, B5, B6, B2, B1, A, B9, B8, B12); maltodextrine; zoetstoffen (sucralose, acesulfaam-k, aspartaam [bevat een bron van fenylalanine]); vanillepoeder; kaneel; kleurstoffen (bétacaroteen, karamel, titaniumoxide); emulgatoren (mono- en diglyceriden, sojalecithine); L-methionine; oligofructose (cichorei wortelextract).
Kan sporen van ei bevatten.
Doseringen:
Havermout appel kaneel en rijstepap: 100 ml heet water
Muesli chocolade karamel en rode vruchten: 150 ml water of ongezoete sojamelk
Havermout crunchy 120 ml water
Ontbijtgranen: 100 ml water of ongezoete sojamelk
1. Schenk de aangegeven hoeveelheid water of melk in een kom en voeg hier de inhoud van de verpakking aan toe. 2. Roer door de mix totdat de poeder is opgelost. 3. Rijstepap en evenuteel de havermout appel kaneel: Plaats de kom in de magnetron en verhit de mix gedurende één minuut op de hoogste stand. 4. Roer nogmaals door het gerecht en laat het gerecht gedurende vijftien minuten rusten.
Wil je zelf een review toevoegen?
Review toevoegen