Shakebekers

Ben jij op zoek naar een shakebeker van goede kwaliteit, met een goed formaat en die BPA vrij zijn? Protislank heeft een hele mooie shakebeker met compartiment voor jou klaarliggen! Ze zijn perfect te gebruiken bij jouw gezonde leefstijl. De shakebeker (300 ml) helpt bij het goed afmeten van hoeveelheden en zorgt ervoor dat je geen klontjes hebt. Je kunt ze gemakkelijk meenemen doordat ze niet lekken en van goed formaat zijn. Lees meer

2 artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Shakebeker 330ml
  € 1,99
  Per stuk (shakebeker)
  Vanaf Fase 1
 2. Shakebeker Protislank 300ml
  € 2,95
  Per stuk (shakebeker)
  Vanaf Fase 1

2 artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Shakebeker van kwaliteit

Wanneer je wilt genieten van een gezonde leefstijl met shakes, kun je het beste kiezen voor een shakebeker van kwaliteit. Wij hebben daarom twee shakebekers ontwikkeld die deze kwaliteit waarborgen. Het zijn plastic shakebekers met een deksel en draaidop. Dit maakt de shaker goed afsluitbaar, waardoor die niet lekt en goed schoon te houden is. Het is een shakebeker met compartiment, waarbij het raster eventuele klontjes voorkomt. De shakebekers zijn vrij van BPA (Bisfenol A).

Praktisch in gebruik

De Protislank shakebekers zijn niet alleen kwalitatief goed, maar ook praktisch in gebruik. De shakebeker van 300 ml heeft namelijk afmetingen erop staan, waardoor je precies kunt afmeten hoeveel vloeistof je erin doet. De shakebeker kan zonder deksel in de magnetron. Ook kunnen ze in de vaatwasser worden schoongemaakt en in de vriezer worden gezet.

Protislank shakebeker

Als je op zoek bent naar een leuke shakebeker roze, hebben wij de Protislank shaker voor jou. Deze ziet er niet alleen leuk uit, maar is ook perfect om jouw gezonde leefstijl mee te bereiken.