Voordeel startpakketten

Met onderstaande Proteïnedieet pakketten kun je op een hele makkelijke manier starten, waarbij je direct tot wel 21% bespaart! Welk dieet pakket kies ik? We hebben de keuze zo makkelijk mogelijk voor je gemaakt. Uit onze ervaring blijkt dat het meest effectief is om met een proteïnedieet pakket voor 14 dagen te beginnen. Zo heb je direct voldoende producten voor je proteïnedieet voorradig en zullen de eerste kilo's eraf vliegen!

Lees meer
Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

 • Proteïnedieet pakket 7 dagen-20

  Proteïnedieet pakket 7 dagen

  Normale prijs: € 70,68

  Special Price € 62,50

  • Bestel nu en begin morgen! Bespaar direct 12%
 • Proteïnedieet pakket 14 dagen-20

  Proteïnedieet pakket 14 dagen

  Normale prijs: € 141,49

  Special Price € 117,95

  • Bestel nu en begin morgen! Bespaar direct 17%
 • Proteïnedieet pakket 28 dagen-20

  Proteïnedieet pakket 28 dagen

  Normale prijs: € 282,98

  Special Price € 226,00

  • Bestel nu en begin morgen! Bespaar direct 21%
 • Proteïnedieet pakket ready to go-20

  Proteïnedieet pakket ready to go

  Normale prijs: € 116,15

  Special Price € 99,75

  • Bestel nu en begin morgen! Bespaar direct 15%
 • Proteïnedieet pakket vegetarisch-20

  Proteïnedieet pakket vegetarisch

  Normale prijs: € 141,49

  Special Price € 117,95

  • Bestel nu en begin morgen! Bespaar direct 17%
Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Proteïnedieet Startpakket: Afvallen en toch blijven genieten

Sta je al in de startblokken om te beginnen aan een succesvol dieetavontuur? Mooi! Er staat namelijk een heel assortiment aan eiwitrijke producten klaar om jou naar dat ideale gewicht te helpen. Kies 1 van de voordelige startpakketten, zodat afvallen echt een eitje wordt.

Wil je graag gewicht verliezen maar ben je tegelijkertijd iemand die intens van eten kan genieten? Wanneer jij jezelf hierin herkent, is het proteïnedieet de perfecte oplossing voor jou. Je vetreserves verbranden terwijl je gewoon lekker kan blijven eten, dat klinkt als meer dan ideaal. Dit lukt gegarandeerd wanneer je de overstap maakt naar proteine producten van Protislank.

Met het Proteïnedieet pakket de strijd tegen de kilo's winnen

Van ontbijt tot diner: in de startpakketten tref je proteïnerijke producten voor ieder moment van de dag. Om van jouw lichaam een ware vetverbrandingsmachine te maken is het de bedoeling dat alle maaltijden die je nuttigt rijk zijn aan eiwitten en zo min mogelijk koolhydraten en vetten bevatten. Dit begint al bij het ontbijt en wordt tot en met het dessert voortgezet. Je hoeft echter niet bang te zijn dat het dieet snel gaat vervelen; door het uitgebreide assortiment kun je eindeloos afwisselen en combineren. Zo kun je de ene dag ontbijten met een overheerlijke muesli chocolade caramel, terwijl je de volgende dag net zo makkelijk walnotenbrood naar binnen werkt. Het uitgebreide assortiment biedt flink wat variatie voor ieder moment van de dag.

Nog vragen? Bel of mail ons, wij helpen je graag!