Proslank dieet alternatief

Met Proslank is het mogelijk je ideale gewicht te bereiken. Door maaltijden te vervangen door proteïne producten zal je je streefgewicht bereiken en beter in je vel zitten. Proslank is net als Protislank in de basis een proteïne dieet (ook wel eiwitdieet). Toch zijn de diëten verschillend. Ontdek hier de belangrijkste verschillen en overeenkomsten.

Wat is het proteïne dieet?

Het proteïne dieet is een effectief en resultaatgericht dieet. Het principe is simpel: koolhydraten - en dus suikers - beperk je zoveel mogelijk en compenseer je met het eten van eiwitrijke producten. Het overmatig nuttigen van koolhydraten en vetten zorgen ervoor dat je aankomt. Door de inname te beperken kun je succesvol een gezonde levensstijl bereiken.

protislank smoothie

Hoe begin ik met het dieet?

Bij Proslank begin je eerst met een intakegesprek met een coach. Vervolgens is het de bedoeling dat je wekelijks terugkomt voor begeleiding. Het Protislank dieet is samengesteld met de jarenlange kennis en ervaring van de diëtiste in huis. Een intakegesprek is niet nodig. Protislank biedt gratis deskundig advies via email, telefoon, chat en social media. Zo kun je op ieder moment beginnen met een dieet, zonder extra kosten.

Uit hoeveel fases bestaat het dieet?

Zowel het Proslank dieet als het Protislank dieet is opgedeeld in vier fases. Beide bestaan ze uit 4 fasen. Na elke fase wordt het eetpatroon aangepast. Je gaat geleidelijk aan weer vetten en koolhydraten toevoegen aan je voedingspatroon. Zo zal je niet alleen je streefgewicht bereiken, maar ook behouden.

Wat mag ik eten?

Tijdens beide diëten vervang je je maaltijden door eiwitrijke producten. Deze bestaan uit proteïne snacks, repen en wafels, dranken, maaltijden en meer. Met ongeveer vijf eetmomenten per dag eet je de hele dag door. Je kunt zelfs nog genieten van tussendoortjes! Dankzij de kant-en-klare producten is het dieet makkelijk te volgen. Zo hoef je niet te letten op wat je wel of niet mag eten en bereiding neemt weinig tijd in beslag. Daarnaast worden beide diëten aangevuld met groenten.

Een belangrijk verschil is dat het assortiment van Protislank proteïne producten veel uitgebreider is. Het uitgebreide assortiment bestaat uit broden, crackers, desserts, dranken, koekjes, maaltijden, omeletten, pannenkoeken, chips, wafels en veel meer. Hierdoor kun je smakelijker en gevarieerder je streefgewicht bereiken.

protislank brood

Hoeveel kost het dieet?

Bij Proslank heb je intakekosten en vervolgens kosten voor de wekelijkse begeleiding. De producten die zij aanbieden zijn iets prijziger dan Protislank, waardoor je duurder uit bent. Verder bieden ze pas gratis levering van je bestelling vanaf €200.

Bij Protislank kun je op ieder moment op eigen kracht beginnen waardoor er geen extra kosten aan verbonden zijn. Ook zijn de proteïne producten van Protislank voordeliger en ontvang je gratis verzending vanaf €50.

Redenen om voor Protislank te kiezen

  • Uitgebreid assortiment met verantwoorde producten
  • Producten ook los te bestellen
  • 7 dagen per week uitstekende klantenservice
  • Voor 22:00 besteld is morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Dagelijks lage prijzen

Probeer direct voordelig het Protislank dieet

7-daags startpakket

Probeer het dieet zelf en bereik met behulp van het startpakket een gezonde levensstijl! Het 7-daags startpakket van Protislank bevat de lekkerste 35 verschillende proteïne producten, zodat je alle smaken kunt proeven. Het wordt geleverd met shakebeker, instructieboekje en vetverbrander sticks. Bereik met gemak je doel!

Twijfel je nog of heb je vragen over het dieet? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. De klantenservice is bereikbaar per chat, telefoon, e-mail en social media.