Vlees- en viswijzer

Op deze pagina kun je onze vlees- en viswijzer vinden. Eet je vegetarisch? Op deze pagina kun je ook vinden welke vleesvervangers je mag hebben. Vlees, vis en vleesvervangers mag je eten vanaf fase 2 in je proteïnedieet. De hoeveelheid per portie is ongeveer 150-200 gram. Is er iets niet duidelijk of heb je ergens vragen over? Je kunt vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice.  

 Toegestane vlees- en vissoorten proteinedieet

     
         
 Rundvlees    Varkensvlees    Kalfsvlees
Biefstuk
Haas (filet)
Tournedos
Rosbief
Schenkel
Filet americain
Entrecote
Gehakt

Haas (filet)
Mignonette
Ham
Ribkotelet
Filetkotelet
Ribgebraad
Schoudergebraad
 

Biefstuk
Oester
Tong
Gehakt
Kalfslapje
Kotelet
Ribstuk
Rollade
Schenke
 Gevolgelte    Wild    Vis
Kip (geheel)
Duif
Struisvogel
Fazant
Borst
Bil    

 

Kabeljauw
Rog
Wijting
Schelvis
Tonijn
Roodbaars
Tarbot
Tong
Griet
Schol
Krab
Orel
Garnalen
Kreeft
Witvis
Coquilles 
Konijn
 
 Paardenvlees
 
Alle
 ••••••••••••••  
Vlees tijdens proteinedieet  Lamsvlees
 
Filet
 
 Vleesvervangers
     
2 Eieren
Quorn
Tofu
Tempe
Kaas
Valess
Goodbite rul gehakt  
 

 

Let op:
deze vis maximaal 1x per week:
haring
paling
makreel
zalm
sprot
sardienen

  Hoeveelheid: 150 - 200 gram per portie.