Hartige muffins

Benodigdheden:
- Oven
- Zeef
- Kommen 
- Garde 
- Muffinvormpjes 

De producten en kruiden die we gebruiken voor dit gerecht:
- 113 gram zelfrijzend bakmeel
- 125 ml halfvolle melk
- 2 eieren
- 25 gram gesmolten boter
- Zwarte peper
- Snufje zout
- 113 gram (diepvries) bladspinazie
- 50 gram cherrytomaten
- 25 gram strooikaas
- 50 gram feta kaas

Extra naar smaak- en wens toevoegen:
- Peper en zout
- Kruiden

Voedingswaarden per muffin:
152 kcal, 6 gram vet (waarvan verzadigd 3 gram), koolhydraten 15 gram, eiwit 8,5 gram

Bereiding:
Verwarm de oven voor op 170 graden.
Zeef het bakmeel in een kom en voeg het zout toe.
Klop in een andere kom de eieren, melk en gesmolten boter door elkaar met een garde. Giet het natte mengsel langzaam bij het meel en roer kort met de garde door elkaar totdat er geen klontjes meer in zitten.
Snijd de cherrytomaten en feta kaas in blokjes en de spinazie in grove stukken. Meng samen met de strooikaas door het beslag. Breng op smaak met een klein beetje zwarte peper.
Verdeel het beslag over de muffinvormpjes en zet voor ongeveer 30 minuten in de oven.  
Je haalt ongeveer 6 muffins uit dit recept. 
Heb jij al eerder hartige muffins gemaakt? Wat is jouw favoriete combinatie?