Vitafi dieet alternatief

Ben je op zoek naar een effectief dieet om je streefgewicht te behalen? Hier vind je meer informatie over Vitafi, de voor- en nadelen en een uitstekend alternatief op het Vitafi dieet dat misschien nog iets beter bij je wensen en doelen past!

Vitafi.nl is een webshop voor dieetproducten voor het proteïne dieet. Het proteïne dieet staat ook bekend als het eiwitdieet. Het proteïne dieet is een simpel principe: het beperken van koolhydraten (en suikers) en deze vervangen door het eten van eiwitten. Tijdens het volgen van het proteïne dieet hoef je niet minder te eten, maar anders. Een eetpatroon met veel eiwit kan helpen om niet te veel calorieën binnen te krijgen. Dat verklaart ook het succes van het proteïne dieet.

Wat is het Vitafi dieet?

De producten van Vitafi zijn geschikt in een dieet dat is gebaseerd op 4 fases waarbij je stap voor stap werkt naar een gezonde levensstijl. Na elke fase wordt het eetpatroon aangepast en worden vetten en koolhydraten weer toegevoegd. De eerste fase is de belangrijkste en eerste stap naar je streefgewicht. In fase 1 van het proteïne dieet eet je 5 proteïne producten aangevuld met 300-500 gram groenten per dag. Echter is het vanaf fase 2 erg onduidelijk wat je wel en niet mag eten.

De proteïne producten die je zal eten bestaan uit shakes, smoothies, soepen, koekjes, pudding, omeletten en meer. Maar natuurlijk wel met een maximum van 5 producten per dag. Dankzij het ruime aanbod aan producten is het dieet makkelijk te volgen.

proteine soep

Voordelen van het Vitafi dieet

 • Dagelijks lage prijzen
 • Uitgebreid assortiment
 • Voor 17:00 besteld is morgen in huis
 • Gratis verzenden vanaf €50
 • Achteraf betalen mogelijk

Nadelen van het Vitafi dieet

 • Fases zijn onduidelijk
 • Eetschema’s ontbreken
 • Klantenservice slechts bereikbaar via e-mail en WhatsApp

Kortom, het proteïne dieet van Vitafi is gebaseerd op een effectief principe met 4 fases. Maar vanaf fase 2 wordt niet duidelijk vermeld wat je mag eten op een dag. Zo lijken eetschema’s te ontbreken. Dit kan het volgen van het dieet erg onduidelijk en lastig maken. Je wilt toch niet zelf uitzoeken hoe je het dieet moet vervolgen?

Wat is een goed alternatief?

Het eiwitdieet is een effectief en resultaatgericht dieet om je streefgewicht te bereiken. Door het doorlopen van duidelijke fases kan je je streefgewicht niet alleen behalen maar ook behouden.

Een alternatief voor het Vitafi dieet is het Protislank dieet. Protislank is net als Vitafi een proteïne dieet dat is opgedeeld in 4 fases. Samen met de jarenlange kennis en ervaring van de diëtiste in huis leer je anders eten waarbij je niet minder gaat eten. Tijdens het dieet vervang je je maaltijden door eiwitrijke producten. Hoeveel maaltijden je vervangt is afhankelijk van de fase. Het assortiment bestaat uit brood, koekjes, pannenkoeken, omeletten, repen, shakes en nog veel meer. Doordat er genoeg variatiemogelijkheden en producten zijn om uit te kiezen is het makkelijk vol te houden.

protislank proteine producten

In fase 1 eet je elke dag 5 Protislank proteïne producten met daarnaast nog 250-500 gram groenten (en eventueel Griekse yoghurt). Je eet om de 2 tot 4 uur om de spijsvertering op gang te houden en de lekkere trek te stillen. De producten die je mag eten staan aangegeven als fase 1 product in onze webshop. Een voorbeeld schema van fase 1:

protislank fase 1 eetschema 

Op de pagina over het proteïne dieet worden alle fases van het dieet heel duidelijk uitgelegd en vind je bij elke fase een eetschema. Op deze manier is het heel duidelijk wat je wel en niet mag eten.

Voordelen van het Protislank dieet

 • Dagelijks lage prijzen
 • Uitgebreid assortiment
 • Makkelijk vol te houden
 • Voor 22:00 besteld is morgen in huis
 • 7 dagen per week klantenservice
 • Gratis verzenden vanaf €50
 • Achteraf betalen mogelijk

Voordelig kennnismaken met Protislank

7-daags startpakket

Het samenstellen van een dieet kan lastig zijn, daarom helpt Protislank graag een handje mee. Het 7-daags proteïne dieet startpakket bevat alle basisproducten die nodig zijn om van het dieet een succes te maken. Wil je liever alles los per product bestellen? Dat kan uiteraard ook.

Met het proteïne dieet startpakket kun je onze lekkere producten tegen een aantrekkelijke prijs uitproberen. Het 7-daags startpakket bevat 35 verschillende lekkere proteïne producten, zodat je alle smaken kunt proeven. Bovendien is het startpakket erg voordelig vergeleken met andere starterspakketten. Bestel vandaag voor 22:00 en je bestelling wordt morgen geleverd.

Twijfel je nog of heb je vragen over het dieet? Neem dan gerust op met onze klantenservice! De klantenservice is bereikbaar per chat, telefoon, e-mail en social media.