Meer van het goede met deze voordelige verpakking. Perfect voor liefhebbers van chiabrød en glutenvrij eten. De structuur van het brood is te vergelijken met dat van roggebrood.
Op voorraad
SKU
SKU2097
Vezelrijk
Eenvoudige bereiding
Koolhydraatarm dieet
Voor 22:00 besteld is morgen in huis
Let op: Wees er snel bij!
Met deze vezelrijke broodmix van Sukrin, verrijkt met chiazaad, kun je heerlijk bakken zonder zorgen over allergieën.
Glutenvrij genieten met Sukrin
Met de Sukrin producten wordt glutenvrij eten een feestje. Of je nu zin hebt in een smeuïge cake, knapperige koekjes of vers glutenvrij brood, met Sukrin is glutenvrij bakken eenvoudiger dan ooit. Geniet van de authentieke smaken en texturen zonder concessies te doen aan je dieetwensen.
Meer dan alleen besparingen
Bij Protislank streven we ernaar om niet alleen de meest betaalbare opties te bieden, maar ook de hoogste kwaliteit en service. Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd om jouw gezondheidsreis te ondersteunen. Ontdek meer over hoe we je kunnen helpen.
Beschrijving: broodmix met chia (met zoetstof)
Inhoud afzonderlijk product: 1.000 gram
Inhoud eindproduct: ±2.100 gram
Portiegrootte: 40 gram = 1 portie
Ten minste houdbaar tot: zie onderzijde verpakking
Bewaaradvies: koel en droog bewaren
Opmerking: voedingswaarde zijn berekend op bereid product
1. Verwarm de oven voor op 200 ° C. 2. Weeg 250 g (is één vierde)van de mix af in een kom. 3. Leg het brood mengsel in een kom en voeg 300 ml water 4. Meng de mix tot een deeg en laat de mix gedurende vijf minuten rusten. 5. Maak van het deeg één brood, of meerdere kleinere broodjes en leg deze op een bakplaat bedekt met bakpapier. 6. Plaats het brood/de broodjes in de oven en bak het brood of de broodjes gedurende 60 minuten af bij 200°C. 7. Koel het brood/de broodjes af tot kamer temperatuur.
Drie broden
1. Verwarm de oven voor op 200 ° C. 2. Weeg 333 g (is één derde)van de mix af in een kom. 3. Leg het brood mengsel in een kom en voeg 400 ml water 4. Meng de mix tot een deeg en laat de mix gedurende vijf minuten rusten. 5. Maak van het deeg één brood, of meerdere kleinere broodjes en leg deze op een bakplaat bedekt met bakpapier. 6. Plaats het brood/de broodjes in de oven en bak het brood of de broodjes gedurende 60 minuten af bij 200°C. 7. Koel het brood/de broodjes af tot kamer temperatuur.