Proteinedieet.net alternatief

Wil jij een gezond en stabiel gewicht krijgen en behouden? Dat kan met het proteïne dieet. Proteinedieet.net is een webshop voor proteïne dieet producten ter ondersteuning van het dieet. Protislank is net als proteinedieet.net een online aanbieder van proteïne producten en een uitstekend alternatief. Lees hier waarom je beter voor Protislank kunt kiezen.

Het proteïne dieet (ook wel het eiwitdieet) is een dieet waarbij de inname van vetten en suikers zo veel mogelijk wordt beperkt. Dat compenseer je door meer eiwitten te eten door middel van eiwitrijke producten of proteïne producten.

Het eiwitdieet heeft de volgende voordelen:

 • Makkelijk vol te houden
 • Werken aan een gezonder eetpatroon
 • Keuze uit veel proteïne producten
 • Voorkomt terugval
 • Behoud van spiermassa

Proteinedieet.net vs Protislank

Wat zijn de overeenkomsten?

Proteinedieet.net en Protislank zijn beide een eiwit dieet. Tijdens het dieet vervang je je reguliere maaltijden door eiwitrijke producten. De diëten zijn opgedeeld in vier fases. Na elke fase wordt het eetpatroon iets aangepast, waarna je geleidelijk aan weer meer vetten en koolhydraten gaat eten. Op deze manier werk je aan een gezonder eetpatroon. Bij zowel proteinedieet.net als Protislank kun je terecht voor producten voor elke fase van het dieet. Voor elke fase zijn er verschillende producten. De webshops bieden een ruim aanbod aan proteïne producten.

Tijdens beide diëten vervang je je maaltijden door 4-6 proteïne producten per dag. Daarnaast is het toegestaan om groenten te nuttigen en worden voedingssupplementen aanbevolen. Met ongeveer vijf eetmomenten per dag eet je de hele dag door. Hierdoor krijg je minder snel weer lekkere trek.

Het eiwitdieet is makkelijk vol te houden omdat er genoeg variatiemogelijkheden en producten zijn om uit te kiezen. Zo kun je kiezen uit repen, koeken, pannenkoeken, soepen, broden en zelfs complete maaltijden. Bovendien zijn alle producten gemakkelijk te bereiden of zelfs al kant-en-klaar.

proteine repen

Wat zijn de verschillen?

Met het proteïne dieet van proteïnedieet.net zal je onder begeleiding de vier verschillende fases doorlopen. Het dieet start en volg je onder begeleiding van een diëtist. De diëtist zal voor de start je BMI berekenen. Dit brengt natuurlijk extra kosten met zich mee. Ook zijn er slechts 3 begeleiders in Nederland, wat het lastig maakt het dieet te volgen als je in Nederland woont. Het Protislank dieet is samengesteld met de jarenlange kennis en ervaring van de diëtiste in huis. Ook kun je online je BMI berekenen. Een intakegesprek is niet nodig.

Protislank biedt 7 dagen per week gratis deskundig advies via email, telefoon en chat. Zo kun je op ieder moment beginnen met het dieet, zonder extra kosten.

Bij proteinedieet.net heb je intakekosten en kosten voor de begeleiding gedurende de vier fases van het dieet. Hierdoor is de kans op terugval na de begeleiding groter. Vanaf 50 euro worden bestellingen gratis geleverd. Bij Protislank kun je op ieder moment op eigen houtje het dieet volgen. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. Ook bij Protislank worden bestellingen vanaf 50 euro gratis geleverd.

Het 7-daags startpakket van proteinedieet.net (28 producten) kost €104 euro tegenover €69,95 euro voor het 7-daags startpakket van Protislank met 35 verschillende producten. Ook krijg je een shakebeker, instructieboekje en vetverbrander sticks meegeleverd. Proteinedieet.net kost dus €14,86 per dag en Protislank slechts €10 euro per dag.

Op de website van Protislank worden er regelmatig lekkere proteïne dieet recepten voor verschillende fases en tips gedeeld. Dit motiveert en inspireert en maakt het dieet nog makkelijker vol te houden.

protislank welkomskorting

Waarom je beter voor Protislank kunt kiezen

Protislank biedt topproducten voor een scherpe prijs waardoor iedereen voor een voordelige prijs het dieet kan volgen, wanneer hij/zij maar wilt. Protislank kent vier verschillende fases om op een effectieve manier een gezonde levensstijl te bereiken. De vier duidelijke fases zijn zo ontwikkeld om je te helpen je leefstijl te veranderen, zonder dat je terugvalt in je oude gewoontes. Goed advies, online begeleiding en de lekkerste hoge kwaliteit proteïne producten zijn onze drijfveren. Je zal al snel lekkerder in je vel zitten.

Redenen om voor Protislank te kiezen:

 • Uitgebreid assortiment met verantwoorde producten
 • 7 dagen per week uitstekende klantenservice
 • Voor 22:00 besteld is morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf €50
 • Dagelijks lage prijzen
 • Beoordeeld met een 9,2

Voordelig kennismaken met Protislank

7-daags startpakket

Het samenstellen van een dieet kan lastig zijn, daarom helpt Protislank graag een handje mee. Het 7-daags proteïne dieet startpakket bevat alle basisproducten die nodig zijn om van het dieet een succes te maken. Wil je liever alles los per product bestellen? Dat kan uiteraard ook.

Met het proteïne dieet startpakket kun je onze lekkere producten tegen een aantrekkelijke prijs uitproberen. Het 7-daags startpakket bevat 35 verschillende lekkere proteïne producten, zodat je alle smaken kunt proeven. Bovendien is het startpakket erg voordelig vergeleken met andere starterspakketten. Bestel vandaag voor 22:00 en je bestelling wordt morgen geleverd.

Twijfel je nog of heb je vragen over het dieet? Neem dan gerust op met onze klantenservice! De klantenservice is bereikbaar per chat, telefoon, e-mail en social media.