Met de glutenvrije kokosmeel van Sukrin tover je de heerlijkste baksels op tafel zonder je zorgen te hoeven maken over overbodige koolhydraten en gluten.
Op voorraad
SKU
SKU536
Vezelrijk
Geschikt voor diabetici
Universeel gebruik
Voor 22:00 besteld is morgen in huis
Let op: Wees er snel bij!
Een tropische traktatie voor de bewuste bakker. Sukrin Kokosmeel is niet alleen vezelrijk, maar ook ideaal voor mensen met een allergie die gepassioneerd zijn over bakken.
Glutenvrij genieten met Sukrin
Met de Sukrin producten wordt glutenvrij eten een feestje. Of je nu zin hebt in een smeuïge cake, knapperige koekjes of vers glutenvrij brood, met Sukrin is glutenvrij bakken eenvoudiger dan ooit. Geniet van de authentieke smaken en texturen zonder concessies te doen aan je dieetwensen.
Protislank's belofte
Wij staan voor een koolhydraatarm dieet dat zowel smaakvol als effectief is. Met onze producten met weinig koolhydraten kun je genieten zonder je zorgen te maken over calorieën tellen. Ontdek de voordelen van onze aanpak.
Beschrijving: kokosmeel ter vervanging van (tarwe)meel
Omdat kokosmeel erg vezelrijk is zal het vochtige ingrediënten erg snel absorberen. Daarom zijn er een aantal regels om rekening mee te houden als je gaat bakken met kokosmeel. 1. omdat kokosmeel zo goed absorbeert kun je gewoon meel niet klakkeloos vervangen met kokosmeel. Halveer de hoeveelheid kokosmeel die je wilt gebruiken. 2. verdubbel de hoeveelheid eieren die je normaal gebruikt in je recepten. 3. mix je ingrediënten voorzichtig door elkaar. Voeg de meel heel geleidelijk toe. En pas op dat je niet teveel roert.