Prodiet alternatief

Met ProDiet kun je een gezonde levensstijl bereiken. Door maaltijden te vervangen door proteïne producten kan je je streefgewicht bereiken. ProDiet is net als Protislank in de basis een proteïne dieet. Toch verschillen ze van elkaar. Ontdek hier de belangrijkste verschillen en overeenkomsten en waarom je beter voor Protislank kunt kiezen.

Wat is het proteïne dieet?

Het eiwit dieet is hetzelfde als het proteïne dieet. Bij het proteïne dieet beperk je je inname van koolhydraten (en suikers) zoveel mogelijk en compenseer je dit met het eten van eiwitrijke producten. Door de inname van koolhydraten en vetten te verminderen kan je succesvol een gezonde levensstijl bereiken. Lees hier meer over het proteïne dieet.

Wat is het ProDiet dieet?

ProDiet is een webshop gespecialiseerd in het eiwitdieet. ProDiet bestaat uit 4 fasen: de actieve fase, gematigde fase, overgangsfase en stabilisatiefase. De eerste fase is de belangrijkste en eerste stap naar je streefgewicht. In fase 1 eet je elke dag 4 proteïne producten aangevuld met 2 grote porties groenten. Het online dieet volg je op eigen houtje zonder ondersteuning.

Wat is het Protislank dieet?

Een alternatief voor het ProDiet is het Protislank dieet. Het Protislank dieet is net als het ProDiet, een eiwit dieet opgebouwd uit 4 fasen. In de eerste fase zal je grote stappen maken door je maaltijden te vervangen door 4-6 proteïne producten per dag met groenten. Zie hier alle voorbeeldschema’s per fase. Het assortiment bestaat uit meer dan 350 smakelijke proteïne producten waaronder repen, pannenkoeken, omeletten, brood en zelfs complete maaltijden.

protislank producten

Het dieet is zorgvuldig samengesteld met de jarenlange kennis en ervaring van de diëtiste in huis. Hierdoor kun je gemakkelijk direct beginnen, wanneer je maar wilt. Protislank biedt gratis deskundig advies via email, telefoon, chat en social media.

Verschillen tussen ProDiet en Protislank

ProDiet Protislank
Het assortiment bestaat uit 200 eiwitproducten. Meer dan 350 proteïne producten.
De meeste producten zijn verkrijgbaar in potten. Hierdoor kun je de producten niet eerst proberen voordat je een voorraad inslaat. Bij Protislank kun je zowel losse producten als samengestelde pakketten bestellen. Dit is handig om je favoriete smaken te ontdekken!
Een startpakket voor 14 dagen. Meerdere startpakketten voor 7 dagen, 14 dagen en 28 dagen.
Regelmatig aanbiedingen, dus niet altijd. Wekelijks de beste proteïne dieet aanbiedingen en regelmatig kortingscodes.
32 klanten beoordelen ProDiet met een 8,9. 9249 klanten beoordelen Protislank gemiddeld met een 9,2.
Voor 20:00 besteld is morgen in huis. Voor 22:00 besteld is morgen in huis.
Gratis telefonische begeleiding via mail en telefoon. Gratis deskundig advies van diëtiste in huis via chat, email, telefoon en social media. Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar.

Redenen om voor Protislank te kiezen

  • Dagelijks lage prijzen
  • Uitgebreid assortiment
  • Makkelijk vol te houden
  • Voor 22:00 besteld is morgen in huis
  • 7 dagen per week klantenservice
  • Gratis verzenden vanaf €50
  • Achteraf betalen mogelijk

Voordelig kennismaken met Protislank

Het samenstellen van een dieet kan lastig zijn, daarom helpt Protislank graag een handje mee. Samen met de diëtiste zijn er verschillende proteïne dieet startpakketten samengesteld. De startpakketten bevatten alle basisproducten die nodig zijn om van het dieet een succes te maken! Zo kun je alle smaken proeven en je favoriete smaak ontdekken. Wil je liever alles los per product bestellen? Dat kan natuurlijk ook zeer voordelig! Bestel vandaag voor 22:00 en je hebt je bestelling morgen in huis!

proteïnedieet startpakket

Twijfel je nog of heb je vragen over het dieet? Neem dan gerust op met onze klantenservice! De klantenservice is bereikbaar per chat, telefoon, e-mail en social media.